بدون آزمون دانشگاه علمی کاربردیدانشگاه های بدون آزمون

کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی

کانال تلگرام تحصیلی     

کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی مخصوص داوطلبانی است که سابقه کار دارند و می خواهند در حوزه شغلی خود به ادامه تحصیل بپردازند. با استفاده از این کد و سهمیه اشتغال می توانید با سهولت بیشتری در دانشگاه علمی کاربردی پذیرفته شوید و از مزایای آن نیز بهره مند شوید. برای استفاده از سهمیه شاغلین لازم است شرایطی را داشته باشید و در غیر این صورت امکان استفاده از آن وجود نخواهد داشت. برای کسب اطلاع بیشتر می توانید این مطلب را تا انتها مطالعه کرده و یا با مجموعه دانتل کو تماس بگیرید. 

 

کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی

افراد شاغلی که قصد ادامه تحصیل در مراکز علمی کاربردی را دارند و دارای حداقل یک سال سابقه کار هستند، می توانند از کد اشتغال علی کاربردی استفاده نمایند. هر کد اشتغال به صورت اختصاصی تعریف می شود و برای هر شعبه آموزشی نیز رقم مخصوصی در نظر گرفته شده است که می توان ارقام آن را در دفترچه نام نویسی مشاهده کرد. 

در دانشگاه علمی کاربردی هر ساله دانشجویان بسیار زیادی پذیرش می شوند که برخی از آن ها دارای سهمیه شاغلین بوده و از این طریق پذیرش می گردند. به منظور دریافت سهمیه شاغلین لازم است که فرد حداقل یک سال در مراکز دولتی یا خصوصی فعالیت کرده باشد. 

این کد از طریق دفترچه نام نویسی قابل استخراج است و داوطلبان واجد شرایط می توانند از آن استفاده نمایند. دانشگاه علمی کاربردی در 4 زیر گروه آموزشی صنعت، کشاورزی، مدریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر دانشجو پذیرش می کند و دانشجویان متقاضی تمامی این رشته ها در صورت داشتن شرایط لازم امکان دریافت کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی را خواهند داشت. 

 

مزایای استفاده از کد اشتغال علمی کاربردی

افرادی که سابقه شغلی دارند دارای مهارت های بیشتری هستند و تجربه بیشتری در حوزه شغلی خود دارند و در نتیجه می توانند در رشته تحصیلی خود که متناسب با شغل شان است، عملکرد بهتری داشته باشند. در نتیجه دانشگاه علمی کاربردی این سهمیه را برای متقاضیان واجد شرایط در نظر گرفته است. 

افرادی که واجد شرایط استفاده از سهمیه شاغلان هستند، تنها در مقایسه با افراد دیگر واجد این سهمیه مقایسه خواهند شد و بر این اساس سنجیده می شوند و تقابلی با داوطلبان با سهمیه آزاد نخواهند داشت. این یکی از مزایای استفاده از کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی است چراکه پذیرش برای این داوطلبان راحت تر خواهد شد. 

همچنین افرادی که با سهمیه شاغلین وارد دانشگاه علمی کاربردی می شوند می توانند در کلاس های تایم عصر شرکت کنند و در واقع دانشگاه انعظاف بیشتری برای ساعات کلاس آنان نشان می دهد و تداخلی با ساعات کاری شان ایجاد نخواهد شد. 

کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی

 

شرایط دریافت کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی

همانطور که گفته شد برای استفاده از سهمیه شاغلین شرایطی برای متقاضیان در نظر گرفته شده و داوطلبان باید این شرایط را داشته باشند تا بتوانند کد اشتغال دانشگاه علمی‌کاربردی را دریافت نمایند. برخی از این شرایط به شرح موارد زیر می باشد. 

✅ داشتن دیپلم معتبر با درج معدل

✅ داشتن حداقل یک سال سابقه کار در مراکز خصوصی و دولتی

‌✅ ارتباط رشته تحصیلی مورد نظر با حوزه شغلی فرد

✅ افراد تنها مجاز به انتخاب رشته های یکی از زیرگروه های آموزشی هستند و انتخاب رشته از دو گروه مجاز نمی باشد. 

✅ امکان تحصیل همزمان در دو رشته و یا در دو مرکز آموزشی وجود ندارد. 

‌✅ کارکنان دانشگاه امکان انتخاب کد رشته محل های منطقه خدمت را ندارند. 

✅ پس از پذیرش در دانشگاه از طریق کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی باید مدارک مربوط به اشتغال و فیش حقوقی توسط دانشجو ارائه شود. 

✅ دانشجویان در ترم اول امکان تغییر رشته، انتقالی و مهمانی را نخواهند داشت. 

 

نحوه دریافت کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی

برای دریافت کد اشتغال دانشگاه علمی‌کاربردی لازم است که داوطلبان دفترچه ثبت نام را دانلود کرده و پس از مطالعه آن کد مورد نظر خود را استخراج نمایند. راهنمای کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی و ثبت نام در دانشگاه به صورت زیر می باشد. 

دانلود دفترچه: در مرحله اول باید دفترچه ثبت نام علمی کاربردی را دانلود کرده و آن را مطالعه نمایید تا از شرایط استفاده از سهمیه شاغلین مطلع شوید. 

انتخاب زیر گروه و بررسی رشته های مربوطه: یکی از زیرگروه های آموزشی را انتخاب کرده و لیست رشته های مربوط به آن را بررسی نمایید. داوطلبان امکان انتخاب رشته در دو گروه مختلف آموزشی را نخواهند داشت. 

دریافت کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی: به جدول شماره  مراجعه کرده و از کد اشتغال، شرایط و شعب دانشگاه علمی کاربردی مطلع شوید. ارقام مربوطه به مراکز از 101 تا 205 می باشد. در صورت عدم درج اطلاعات مربوط به سهمیه شاغلین در مرکز مورد نظر می توانید از کد 199 استفاده نمایید. 

انتخاب رشته محل های واجد سهمیه: در نهایت داوطلبان با اطلاعات به دست آمده باید فرم انتخاب رشته را کام کنند. داوطلبان مقطع کاردانی مجاز به انتخاب حداکثر 30 رشته و داوطلبان مقطع کارشناسی مجاز به انتخاب حداکثر 20 رشته می باشند. 

نکته: در صورتی که از دو زیر گروه مختلف انتخاب رشته کنید، تمامی انتخاب های شما حذف شده و در واقع از لیست داوطلبان کنار گذاشته می شوید. 

 

رشته های دارای شهمیه شاغل دانشگاه علمی کاربردی

همانطور که در بالا گفته شد داوطلبان باید در هنگام انتخاب رشته، لیست رشته ها را بررسی کرده و رشته های ارائه شده در مراکز مورد نظر خود را تنها در یک گروه آموزشی انتخاب نمایند. مراکز آموزشی ارقام 101 تا 250 را برای سهمیه شاغلین در نظر گرفته اند. با این حال ممکن است داوطل در هنگام مطالعه دفترچه متوجه شود که رشته ای جز رشته های شاغلین ارائه شده اما کد اشتغالی برای آن مرکز در نظر گرفته نشده است که در این صورت می توان از رقم 199 استفاده کرد.

توجه داشته باشید که برای دریافت کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی باید حتما رشته های مرتبط با حوزه شغلی خود را انتخاب کنید و در غیر این صورت مشمول استفاده از سهمیه شاغلین این دانشگاه نخواهید شد. پس از پذیرش دانشگاه نیز باید مدارک مربوط به اشتغال خود را به دانشگاه تحویل دهید. 

 

سوالات متداول

  1. منظور از کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی چیست؟

    کد اشتغال کدی است که در دفترچه راهنما ثبت نام درج شده است و دانشجویان دارای سهمیه اشتغال می توانند از آن برای ثبت نام استفاده نمایند. 

  2. شرایط استفاده از کد اشتغال دانشگاه علمی کاربردی چیست؟

    در متن مقاله به طور کامل در مورد شرایط استفاده از این سهمیه توضیح داده شده است. 

  3. در صورت عدم درج کد مربوط به مرکز آموزشی در دفترچه راهنما چه باید کرد؟

    در این صورت می توانید از ارقام 199 استفاده نمایید. 

کانال تلگرام تحصیلی     

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دریافت مشاوره