تحصیل در خارجسایر موضوعات

زندگی در فنلاند

کانال تلگرام تحصیلی     

زندگی در فنلاند یکی از رویاهای افرادی است که قصد مهاجرت و زندگی در کشورهای اروپایی را دارند. فنلاند کشوری پیشرفته است که امکانات رفاهی بسیار مناسبی دارد و از سطح بالایی از کیفیت در زندگی برخوردار است. با این حال برای زندگی در این کشور افراد باید از مزایا و معایب آن اطلاع داشته باشند چراکه در غیر این صورت پس از مهاجرت ممکن است با مشکلات جدی مواجه شوید. در این مطلب به بررسی کامل جزییات زندگی در کشور فنلاند پرداخته ایم. برای کسب اطلاع بیشتر می توانید با کاراشناسان مجموعه دانتل کو تماس بگیرید. 

 

زندگی در فنلاند

در چند سال گذشته کشور فنلاند تبدیل به یکی از مقاصد محبوب مهاجرتی شده است و افراد بسیار زیادی هر ساله برای زندگی به این کشور مهاجرت می کنند. فنلاند از رفاه اجتماعی بالایی برخوردار است و در نتیجه کیفیت زندگی افراد در این کشور بسیار بالا خواهد بود. 

زندگی در فنلاند در کنار شرایط اقتصادی و اجتماعی خوبی که دارد، مشکلاتی نیز برای مهاجران خواهد داشت. متقاضیان قبل از تصمیم گیری برای مهاجرت باید به طور کامل از مزایا و معایب زندگی در این کشور اطلاع داشته باشند تا پس از مهاجرت به مشکل در این زمینه مواجه نشوند. 

 

کشور فنلاند

فنلاند یکی از کشورهای اروپایی است که در شمال اروپا قرار گرفته است. این کشور تقریبا دور افتاده است و شرایط آب و هوایی سرد و سختی دارد. مناطق جنگلی در فنلاند بسیار زیاد هستند و می توان گفت که فنلاند جنگلی ترین کشور در اروپا محسوب می شود. مساحت این کشور 390،903 کیلومتر مربع بوده و پایتخت آن نیز شهر هلسینکی می باشد.

آب و هوای فنلاند

فنلاند در دایره قطب شمال قرار گرفته است و در نتیجه زمستان های این کشور بسیار سرد و طولانی می باشد. در طول زمستان دما حتی تا 30- درجه نیز کاهش پیدا می کند. تابستان های فنلاند بسیار کوتاه است اما در این مدت دما ممکن است تا 27 درجه نیز افزایش یابد. در بخش جنوبی فنلاند روزها در کوتاه ترین حالت در حدود 6 ساعت هستند و آب ها در حالت یخ زده قرار دارد. در واقع می توان گفت که هوای بسیار سرد و سخت این کشور جز مهم ترین معایب آن برای زندگی در فنلاند به حساب می آید. 

جمعیت فنلاند

جمعیت فنلاند در حال حاضر یعنی در سال 2025 در حدود 5 ملیون و 600 هزار نفر می باشد. رونق در کشور فنلاند بسیار افزایش یافته است و در نتیجه تعداد مهاجران نیز در کشور هر روزه بیشتر شده و جمعیت افزایش می یابد. نرخ امید به زندگی در کشور فنلاند بین مردن در حدود 87 و در زنان 83 سال می باشد. 

مردم فنلاند

مردم فنلاند انسانی هایی خوش برخورد هستند که به تواضع و فروتنی و عدالت در جامعه بسیار اهمیت می دهند. مرد خوش برخورد فنلاند جز مزایا و نقاط قوت زندگی در فنلاند محسوب می شود. 

زبان فنلاند

فنلاند رسما یک کشور دو زبانه است و مردم به دو زبان ملی فنلاندی و سوئدی صحبت می کنند. البته درصد بسیار کمی از مرد در این کشور به زبان های روسی و استونیایی نیز صحبت می نمایند و اقلیت جامعه نیز سامی زبان هستند. همچنین مهاجران برای زندگی در فنلاند می توانند با زبان انگلیسی نیز در این کشور زندگی نمایند.

زندگی در فنلاند

 

مزایا و معایب زندگی در فنلاند

همانطور که گفته شد زندگی در فنلاند دارای مزایا و معایب متعددی است و افراد قبل از تصمیم گیری برای مهاجرت به این کشور باید از این مزایا و معایب به طور کامل آگاه بوده و بر این اساس اقدامات لازم را انجام دهند. مزایا و معایب زندگی در فنلاند به شرح موارد زیر می باشد. 

مزایا زندگی در فنلاند

کیفیت بالای زندگی: استاندارهای کیفیت زندگی در این کشور متاسب با شاخص های جهانی است. در فنلاند رفاه اجتماعی و امنیت در سطح بسیار بالایی قرار دارد. 

سیستم بهداشتی: خدمات بهداشتی در کشور فنلاند بسیار عالی بوده و هزینه این خدمات نیز با توجه به کیفیت آن پایین می باشد. 

سیستم آموزشی: کیفیت آموزش و مدارس و دانشگاه های فنلاند بسیار بالاست و هزینه های تحصیل نیز نسبتا پایین می باشد. 

بالا بودن امنیت: میزان جرم و جنایت در فنلاند بسیار پایین است و به همین دلیل می توان این کشور را جز امن ترین کشورهای جهان در نظر گرفت. 

فضای کاری مناسب: در فنلاند فضای کاری به صورت محترمانه بوده و سلسله مراتب وجود ندارد. کارمندان دارای حس برابری بوده و احترام را بین یکدیگر رعایت می کنند. 

حمل و نقل عمومی: سیستم حمل و نقل عمومی در کشور فنلاند بسیار قوی است و تمام افراد به حمل و نقل دسترسی راحت دارند. میزان ماشین شخصی در این کشور بسیار کم است چراکه نیازی به خرید ماشین در بین مردم دیده نمی شود. 

معایب زندگی در فنلاند

آب و هوای سرد: فنلاند در محدوده قطب شمال قرار دارد و به همین دلیل آب و هوای آن بسیار سرد و خشن می باشد. زمستان های طولانی و سرد، روزهای بسیار کوتاه و طوفان های برفی از معایب زندگی در فنلاند محسوب می شوند. 

کمبود نور خورشید: در فنلاند هوا برای مدت زیادی تاریک است و حتی ممکن است در برخی از مناطق برای مدت طولانی یعنی در حدود دو ماه آفتاب طلوع نکند. این مساله منجر به افزایش افسردگی و اعتیاد مخصوصا در مهاجران می شود. 

سختی زبان فنلاندی: یادگیری زبان فنلاندی برای مهاجران یک کار است چراکه این زبان بسیار پیچیده بوده و جز سخت ترین زبان ها محسوب می شود. 

جهت عضویت درکانال اطلاع رسانی و آخرین اخبار در تلگرام بر روی این عبارت 👈 کانال اخبار تحصیلی 👉 کلیک کنید و یا در سرچ تلگرام عبارت ” اخبار تحصیلی دانتل کو ” جست و جو کرده و عضو شوید.

 

شرایط اقتصادی برای زندگی در فنلاند

اقتصاد این کشور بر اساس شرکت های آزاد و مالکیت خصوصی می باشد. بعد از جنگ جهانی دوم عده زیادی از مردم این گشور به کارهایی همچون کشاورزی و معدن داری می پرداختند و این کشور صنعتی نبود. اما تا یک دهه پس از جنگ جهانی دوم توسعه صعنتی در فنلاند آغاز شده و اقتصاد این کشور نیز رشد یافت. 

در دهه 1980 اقتصاد فنلاند به دلیل ارتباط تجاری با اروپای شرقی و غربی بسیار رونق یافت اما در سال 1990 به دلیل فروپاشی اتحادیه جماهیر شوروی دچار رکود اقتصادی شد. با این حال فنلاند با تمرکز بر صنعت و تجارت با غرب اروپا موفق به بهبود وضعیت اقتصادی شد و در حال حاضر سیستم اقتصادی فنلاند در وضعیت بسیار مناسبی به سر می برد و زندگی در فنلاند به این دلیل می تواند کیفیت بالایی داشته باشد. 

 

وضعیت کار و مالیات برای زندگی در فنلاند

به واسطه رشد صنعت در کشور فنلاند اقتصاد در این کشور بهبود یافته است و موقعیت های شغلی متعددی نیز وجود دارد. بیشتر افراد در این کشور در قسمت خدمات اشتغال دارند و تولید نیز جز بزرگ ترین منابع شغلی می باشد. 

زنان در کشور فنلاند هیچ مشکلی برای کار ندارند و در واقع کار کردن یک حق بدیهی برای آنان محسوب می شود. البته حقوق زنان در برخی از موقعیت های شغلی نسبت به مردان کمتر می باشد. 

میزان مالیات در کشور فنلاند نیز جز مهم ترین موارد برای زندگی در فنلاند محسوب می شود. مالیات بر درآمد در این کشور نسبت به دیگر کشورهای اروپایی بسیار بالاست. عوارض مالیات غیر مستقیم باری سوخت، اتوموبیل و الکل بسیار بالاست اما با این حال هزینه های مستقیم تر مثل هزینه حمل و نقل، غذا، دارو و غیره کم می باشد.

 

وضعیت تحصیل در فنلاند

وضعیت تحصیل در کشور فنلاند جز مزایای زندگی در فنلاند محسوب می شود. تمامی استان ها در فنلاند موظف به ارائه آموزش پیش دبستانی برای کودکان شش ساله هستند اما با این حال تحصیل در پایه پیش دبستانی الزامی نیست. کودکان از هفت سالگی ملزم به تحصیل می باشند. هزینه مدارس نیز برای دانش آموزان رایگان می باشد. 

از سال سوم ابتدایی به دانش آموزان زبان انگلیسی آموخته می شود و می توانند در کنار آن زبان های خارجی دیگر را نیز آموزش ببیند. زبان مدارس فنلاندی، سوئدی و انگلیسی می باشد. 

آموزش عالی در این کشور در دو بخش دانشگاه ها و پلی تکنیک ها ارائه می شود. با تحصیل بزرگسالان می تواند گواهینامه و آموزش مجدد استخدام نیز دریافت کرد. برای آموزش عالی در این کشور می توان از کمک های دولتی نیز بهره مند شد. 

 

هزینه های زندگی در فنلاند

یکی از مهم ترین ابعاد زندگی در فنلاند بحث هزینه های زندگی در این کشور است. یک خانواده چهار نفره برای زندگی در این کشور در هر ماه باید در حدود 3700 دلار بدون حساب هزینه مسکن پرداخت نمایند. یک فرد تنها در این کشور نیز باید در حدود 1000 دلار در هر ماه بدون هزینه مسکن بپردازد. جزییات هزینه های زندگی در فنلاند به شرح زیر می باشد. 

قیمت اجاره خانه

آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر: 1100 یورو ماهانه

آپارتمان سه خوابه در مرکز شهر: 2100 یورو ماهانه

آپارتمان یک خوابه در خارج شهر: 840 یورو ماهانه

آپارتمان سه خوابه خارج شهر: 1500 یورو ماهانه 

سوییت دانشجویی: 500 تا 800 یورو 

نکته: این قیمت ها مربوط به اجاره خانه در شهر هلسینکی است که جز گران ترین شهر ها برای زندگی در فنلاند محسوب می شود. 

هزینه مواد غذایی برای زندگی در فنلاند 

نان: 2.5 یورو

برنج: هر کیلو 2.6 یورو

یک کیلو فیله مرغ: 11 یورو

یک کیلو گوشت: 17 یورو

12 عدد تخم مرغ: 2.7 یورو

یک کیلو سیب: 2.20 یورو

یک کیلو پرتقال: 2.3 یورو

 

سایر هزینه های زندگی در فنلاند

هزینه بیمه: 3000 یورو برای هر فرد به صورت سالانه

هزینه حمل و نقل: 3 یورو برای بلیط اتوبوس و مترو

هزینه آب و برق و گاز: 140 یورو برای یک آپارتمان 85 متری

هزینه پوشاک: 800 یورو در سال 

تفریح و سرگرمی: 21 یورو روزانه

 

بهترین شهرهای فنلاند برای زندگی

اکثر شهرهای فنلاند دارای امکانات رفاهی هستند و گزیه مناسبی برای زندگی در این کشور محسوب می شوند. با این حال برخی از شهرهای کشور فنلاند دارای موقعیت های شغلی بهتر و امکانات و خدمات رفاهی گسترده تری می باشند. بهترین شهرها برای زندگی در فنلاند به شرح موارد زیر هستند. 

هلسینکی: پایتخت فنلاند است و در کنار موقعیت های شغلی و امکانات رفاهی متعدد، گران قیمت ترین شهر برای فنلاند نیز محسوب می شود. 

تامپره: دومین شهر بزرگ فنلاند بوده و در زمینه های صنعت، نوآوری و فناوری بسیار پیشرفت کرده است. 

یوافوسکی: بهترین گزینه برای دانشجویان است چراکه اکثر دانشگاه ها در این شهر قرار گرفته و فضای آرامی دارد. 

اولو: یکی دیگر از شهرهای مناسب برای زندگی در فنلاند است که برای متخصصان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباط گزینه عالی محسوب می شود. 

 

مشاوره زندگی در فنلاند

افرادی که قصد مهاجرت به کشور فنلاند را دارند، باید بدانند که مهاجرت و زندگی در این کشور در کنار مزایای بسیار زیادی که دارد، مشکلاتی نیز خواهد داشت. برای مثال آب و هواس بسیار سرد این کشور یک مشکل بزرگ محسوب می شود و به دلیل عادت نداشتن ایرانیان به این آب و هوا ممکن است پس از مدتی زندگی در این کشور دچار مشکل شوند. 

چنانچه هرگونه سوال و یا ابهامی در زمینه زندگی در فنلاند برای تان وجود دارد و یا در مراحل دیگر مهاجرت به این کشور دچار مشکل شده اید، می توانید با کارشناسان تحصیلی صحبت کرده و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید. متخصصان مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی دانتل کو در خدمت شما هستند تا در این زمینه یاری تان کنند. 

 

برای دریافت مشاوره در زمینه مهاجرت به فنلاند می توانید با مرکز مشاوره تحصیلی دانتل کو با شماره 02191005066 تماس بگیرید. 

 

سوالات متداول

  1. معایب زندگی در فنلاند چیست؟

    از معایب زندگی در این کشور می توان به آب و هوای بسیار سرد و سختی یادگیری زبان فنلاندی اشاره کرد. 

  2. هزینه های زندگی در فنلاند به چه صورت است؟

    فنلاند جز کشورهای گران قیمت اروپا است و برای زندگی در این کشور باز مبالغ بالایی پرداخت نمایید. 

  3. بهترین شهرهای فنلاند برای زندگی کدامند؟

    در متن مقاله به طور کامل در مورد بهترین شهرها برای زندگی در کشور فنلاند توضیح داده شده است. 

کانال تلگرام تحصیلی     

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دریافت مشاوره